Tudta Ön, hogy csak 8 perc 33 másodpercre van szüksége a nap sugarának ahhoz, hogy elérje a Földet? Hogy mit kezdünk ezzel az energiával, csak rajtunk múlik!

Cégünk a napelem piacon egyedülálló paraméterekkel rendelkező Eternity monokristályos panel kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Beszállító partnerünk, a 8.33 Solar célja, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozza ki a természetes erőforrásokból, biztosítva ezzel egy virágzó, bolygó-barát jövőt minden ügyfele számára. Európai fejlesztőként és gyártóként, a napelem piacon egyedülállóan kiemelkedő paramétereket biztosít, mely által garantálja partnereinknek befektetéseik leggyorsabb megtérülését, és a legmagasabb érték teremtést.

Az 8.33 Solar által kifejlesztett technológia garantálja, hogy minden nálunk vásárolt Eternity monokristályos panel minimum 90%-os termelési teljesítménnyel dolgozik még 25 év után is!

eternity_monokristaly_napelem
teljesitmeny_tabla

NEM EGY HAGYOMÁNYOS 285W-OS MODUL

eternity_elonye-1024x525

SZOLGÁLTATÁSAINK

TANÁCSADÁS

Minden esetben ingyenes helyszíni konzultáció előzi meg az árajánlat adást. Szakembereink felmérik a telepítés helyszínét, és javaslatot tesznek a legoptimálisabb megoldásra.

EGYEDI AJÁNLAT

Nem dolgozunk sablon árakkal, olcsó, rossz hatásfokú diszkont rendszerekkel. Kizárólag kiváló minőségű anyagokból építkezve, magas minőségű rendszereket – ezért javasoljuk az ETERNITY termékeit, a nagy múltú berendezés gyártókat, a hosszú távú garanciát –, valamint szakembereink átfogó tapasztalatát ajánlunk ügyfeleink számára amelyek megalapozzák a hitelességünket.

SZAKSZERŰ KIVITELEZÉS

Minden rendszer telepítésünknél kiemelt szempont a minőségi alkatrészek alkalmazása mellett a szakszerűség, a pontosság, és a kontroll. Minden kivitelezést részletes mérésekkel ellenőrzünk, amely által garantálni tudjuk a hibamentes működést a berendezések teljes élettartama alatt. Az inverter kiválasztásánál figyelembe vesszük a rendszer nagyságát, illetve a telepítési környezetet is, optimalizálva ezzel a legjobb termelést.

0 – 24 órában monitoring szolgáltatás

Az általunk telepített napelemes rendszerek működését a nap 24-órájában figyelemmel kísérjük távfelügyelet formájában. Amennyiben a rendszer hibát jelez, mi észleljük ezt és intézkedéseket tudunk tenni annak elhárítására. A monitoring szolgáltatás, részét képezi az általunk kivitelezett napelemes rendszereknek.

REFERENCIÁK