ETERNITY

Ultra fekete
monokristályos
napelem

Nagyobb hatásfok, több energia,
kevesebb helyigény.
 • 01
  Tanácsadás
  Minden esetben ingyenes helyszíni konzultáció előzi meg az árajánlat adást. Szakembereink felmérik a telepítés helyszínét, és javaslatot tesznek a legoptimálisabb megoldásra.
 • 02
  Hitvallásunk
  Nem napelemeket értékesítünk! Célunk partnereink számára a leggazdaságosabb energia ellátás biztosítása! – Fontos számunkra, hogy csak olyan helyszínre telepítsünk napelemet, ahol minden feltétel teljesül a beruházás mielőbbi megtérüléséhez, valamint az ügyfél költségeinek minél optimálisabb csökkentéséhez. Amennyiben az előzetes kalkulációink szerint a fentiek nem valósulnak meg, akkor nem vállaljuk a kivitelezést.
 • 03
  Személyre szabott egyedi árajánlat
  Nem dolgozunk sablon árakkal, olcsó, rossz hatásfokú diszkont rendszerekkel. Kizárólag kiváló minőségű anyagokból építkezve, magas minőségű rendszereket – ezért javasoljuk az ETERNITY termékeit, a nagy múltú berendezés gyártókat, a hosszú távú garanciát –, valamint szakembereink átfogó tapasztalatát ajánlunk ügyfeleink számára amelyek megalapozzák a hitelességünket.
 • 04
  Szakszerű kivitelezés
  Minden rendszer telepítésünknél kiemelt szempont a minőségi alkatrészek alkalmazása mellett a szakszerűség, a pontosság, és a kontroll. Minden kivitelezést részletes mérésekkel ellenőrzünk, amely által garantálni tudjuk a hibamentes működést a berendezések teljes élettartama alatt. Az inverter kiválasztásánál figyelembe vesszük a rendszer nagyságát, illetve a telepítési környezetet is, optimalizálva ezzel a legjobb termelést.
 • 05
  0-24 órában monitoring szolgáltatás
  Az általunk telepített napelemes rendszerek működését a nap 24-órájában figyelemmel kísérjük távfelügyelet formájában. Amennyiben a rendszer hibát jelez, mi észleljük ezt és intézkedéseket tudunk tenni annak elhárítására. A monitoring szolgáltatás, részét képezi az általunk kivitelezett napelemes rendszereknek.
 • 06
  Pályázatírás
  Vállaljuk a napelemes rendszerekhez kapcsolódó energetikai pályázatok megírását, nyomon követését. Energetikusunk segítségével előkészítjük a pályázati anyagokat, a projekt befejeztével pedig elvégezzük a pályázati elszámolást is. Felelős műszaki vezetővel és műszaki ellenőrrel is rendelkezünk, ezáltal megkönnyítjük az ügyfeleink dolgát. Amennyiben a napelemes rendszer kivitelezéséhez banki finanszírozásra van szükség, akkor segítünk a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásában és lebonyolításában.